Από την εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού

0
1800

Μετά από την πρωτοβουλία που πήρε ο σύλλογος Γυναικών Μελάμπων για εθελοντική καθαριότητα στο χωριό μας,  μαζευτήκαμε την Κυριακή 11 Ιουλίου 2010 και ώρα 10:30 π.μ στον πολιτιστικό σύλλογο Μελάμπων και ξεκινώντας την απαραίτητη περιποίηση του Σχολείου συνεχίσαμε στους κεντρικούς δρόμους και σε στενά φτάνοντας στην πάνω βρύση και καταλήξαμε στην πλατεία του χωριού, με βάψιμο και καλλωπισμό όπου θεωρήσαμε απαραίτητο .
Με την προσέλευση πάνω από 40 ανδρών και γυναικών για ένα ολόκληρο χωριό και μεγάλο όπως είναι η Μέλαμπες δουλέψαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πρωταρχικά ο Σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς έναν-έναν προσωπικά όλους εκείνους που συμμετείχαν με όρεξη και θέληση αφιερώνοντας  την μέρα τους  για την δουλειά αυτή και  δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους  και σε μας το ερέθισμα για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Η ενθάρρυνση και τα καλά λόγια που ακούσαμε από όσους δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας δίνει την ώθηση στο σύλλογο μας να δραστηριοποιηθούμε ακόμα περισσότερο σε αυτή την ουσιαστική προσπάθεια και σε άλλες που θα επακολουθήσουν.

Εθελοντισμός σημαίνει βοήθεια χωρίς αντάλλαγμα για το  κοινό καλό, και είναι ωραίο να γινόμαστε όλοι μια παρέα για τέτοιο σκοπό όπως ακριβώς κάνουμε και όταν μαζευόμαστε για να διασκεδάσουμε.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μελάμπων

 

ETHELONTISMOS02 ETHELONTISMOS03 ETHELONTISMOS04
ETHELONTISMOS05 ETHELONTISMOS06 ETHELONTISMOS07

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ