Χορός Συλλόγου Μελαμπιανών Αθήνας

0
1938

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και στο κέντρο “Κάστρο” στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε ο φετινός ετήσιος χορός του Συλλόγου Μελαμπιανών της Αθήνας.

 

Η φετινή εκδήλωση όμως είχε διπλό  χαρακτήρα μια και γιορτάστηκαν  παράλληλα και τα 50 χρόνια, από την ίδρυση του Συλλόγου (1964).

Η εκδήλωσε ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχές του Προέδρου Νίκου Χαριτάκη ενώ στην συνέχεια ο πρώην Πρόεδρος Κωστής Αυγουστάκης αναφέρθηκε στη ιστορία ίδρυσης και εξέλιξης του Συλλόγου.

Η συμμετοχή των χωριανών ήταν πολύ ικανοποιητική, το σημαντικότερο όμως ήταν  η συμμετοχή της νεολαίας η οποία  δείχνει τελικά  να εκτιμά τον Μελαμπιανό τρόπο διασκέδασης.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία νέων παιδιών που ήρθαν από το χωριό για να συμμετέχουν στην εκδήλωση : ο Γιάννης  Βασιλάκης, ο Μανόλης και η Χρυσούλα Καράλη, ο Ραφαήλ Κυριακάκης ,ο  Στέλιος Κανδυλακης και ο Νίκος Κυριακάκης με την αρραβωνιαστικιά  του.

Τη μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβαν Μελαμπιανοί καλλιτέχνες : Κωστής Αυγουστάκης, Ηλίας Νικηφοράκης, και οι Μπάμπης Βουλγαράκης, Κωστής Κυριακάκης και Βαγγέλης Πελοπονήσιος.

Με καλό και του χρόνου να ξανασμίξουμε με υγεία !

 

http://www.youtube.com/watch?v=uyJY359S3JI http://www.youtube.com/watch?v=Wti8ydzOm3U

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ