Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή

0
2493

Ποιος είπε ότι οι όμορφες και αξιόλογες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι προνόμιο μόνο των σχολείων των μεγάλων πόλεων;
Το αντίθετο ακριβώς αποδεικνύει η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο χωριό μας πριν μερικές ημέρες.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και του χρόνου με νέες πρωτότυπες ιδέες και δραστηριότητες !

 

 

 

Tην Παρασκευή στις 18 του Δεκέμβρη το Δημοτικό Σχολείο Μελάμπων μαζί με το Οικοδιδασκαλείο Αγγλικών διοργάνωσαν μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που περιελάμβανε θέατρο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, τραγούδια και ποιήματα. Το θεατρικό έγραψαν και σκηνοθέτησαν οι καθηγήτριες Αγγλικών Βάσω Μανωλεσάκη και Αριάδνη Μιχάλα ενώ τα τραγούδια και τα ποιήματα επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Σωτήρης Χίντζος και Ελένη Τσιάρτα. Ακόμα η βραδιά είχε κέρασμα που είχαν προετοιμάσει οι γονείς και μια μεγάλη έκπληξη: Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά από το νηπιαγωγείο έως το λύκειο με χρήματα που είχαν δώσει οι τοπικοί σύλλογοι!

 

Οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Μελάμπων και οι καθηγήτριες του Οικοδιδασκαλείου Αγγλικών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή. Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς για όλη την προσπάθεια και όλα τα υλικά που έφεραν από τα σπίτια τους για το θεατρικό και για το κέρασμα. Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ενορία Μελάμπων, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, το Σύλλογο Γυναικών, τον Αθλητικό Όμιλο Μελάμπων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελάμπων για τα χρήματα που έδωσαν για τα δώρα των παιδιών και τον τελευταίο για την παραχώρηση της αίθουσας του Συλλόγου. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Γεωργία Ζεάκη που υποδύθηκε και φέτος τον Άγιο Βασίλη, την πρεσβυτέρα Κατερίνα Παπαδογιάννη που μας παραχώρησε το βίντεο και όλους όσους μας στήριξαν σε αυτή μας την προσπάθεια.

Χρόνια Πολλά σε όλους και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Αριάδνη Μιχάλα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ