Έφυγε η Αργυρούλα Παπαδογιάννη – Ζεάκη

0
646

Η Αργυρούλα Παπαδογιάννη  έφυγε από κοντά μας την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 σε ηλικία 77 ετών.
Μετά το θανατο του συζήγου της Βασίλη Παπαδογιάννη  το 2014, ζούσε με τον αδελφό της Εμμανουήλ Ζεάκη και τα ανήψια της.

Η Αργυρούλα γεννήθηκε στις Μέλαμπες στις 5 Νοεμβρίου 1944. Ήρθε στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Κατοικούσαν στο Westerleigh. Η  Αργυρούλα εργάστηκε ως δημόσιος υπάλληλος στο S.I.D.D.S.O. (Willowbrook State School) ως υπεύθυνη τροφίμων, μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε το 1994.

Ήταν εξαιρετική μαγείρισσα και της άρεσε να μαγειρεύει και να ψήνει αυθεντικά ελληνικά πιάτα και γλυκά. Της άρεσε το βελονάκι και τα ταξίδια. Απολάμβανε ιδιαίτερα τα ταξίδια της στην Ελλάδα, όπου περνούσε υπέροχες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους της εκεί. Η Αργυρούλα ήταν ευσεβής στην ελληνορθόδοξη πίστη της και πήγαινε στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή.

Της άρεσε να περνάει χρόνο με την οικογένειά της. Θα λείψει σε όσους την αγαπούσαν πολύ. Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, στο Casey Funeral Home, 350 Slosson Avenue, Staten Island, NY. Το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022, θα τελεστεί κηδεία προς τιμήν της στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας του Αγίου Νικολάου στις 9 π.μ. Η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο Fairview.

Πηγή : www.dignitymemorial.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ