Οδηγίες νέων εφαρμογών

0
1786

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας προχωρά η αναβάθμιση της σελίδας και θεωρώ ότι πρέπει να σας δοθούν κάποιες διευκρινίσεις – οδηγίες σχετικά με τη χρήση των νέων λειτουργιών-εφαρμογών

 ( το άρθρο αυτό θα ανανεώνεται συνεχώς οπότε να το επισκέπτεσθε για οτιδήποτε νεότερο)

 

1.Είσοδος-εγγραφή μελών

Δεξιά και προς τη μέση υπάρχει το  Εγγραφή-είσοδος μελών.  Εδώ πρέπει να κάνετε εγγραφή για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση τη δυνατότητα δηλαδή να βλέπετε και να χρησιμοποιήτε εφαρμογές της σελίδας που δεν θα τις είχατε αλλίως.
Προσέξτε στην θέση όνομα όταν θα κάνετε εγγραφή να δίδετε το πραγματικό σας όνομα στα ελληνικά πχ.  ΑΝΤΩΝΗΣ Ε ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ώστε να αναγνωρίζεστε απο τους υπόλοιπους όταν μπαίνετε στο chat.
Αυτό το κάνετε μία φορά μόνο, απλά να θυμάστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό για να κάνετε είσοδο.

Το όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης ας είναι στα αγγλικά  

Καλές συνομιλίες….

 

2.chat-melabes  –  “Έμπα να τα πούμε”

Είναι μια εφαρμογή που δίδει τη δυνατότητα όσοι είναι στη σελίδα να συνομιλήσουν γραπτώς μεταξύ τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε κάνει εγγραφή ως μέλος ( μια φοράμ μόνο – δες προηγουμενα) και βέβαια κάθε φορά που θέλετε να συνομιλησετε ή να δείτε ποιοί είναι στο chat να κάνετε είσοδο απλά δίδοντας το όνομα χρήστη και κωδικό σας πάλι στην ίδια φόρμα Εγγραφή είδοδος μελών

Πληκτρολογείτε το μήνυμα σας και το βλέπουν όλοι όσοι είναι στο κανάλι

Έχετε διάφορες δυνατότητες με τα εργαλεία του chat τις οποίες μπορείτε μόνοι σας να δείτε, όπως να καλέσετε κάποιον να συνομιλήσετε ιδιαιτέρως κ.α

 

3.Υπογράψτε ηλεκτρονικά
Πρόκειται για εφαρμογή που σκοπό έχει να συγκεντρώσει ηλεκτρονικές υπογραφές (όνομ/μο-διέυθυνση-email) όλων εκείνων που θα θελήσουν να το στηρίξουν  ως αίτημα.
Στόχος μας είναι

 • να υπογράψομε απαραιτήτως όλοι εμείς οι Μελαμπιανοί ( ανεξαρτήτου ηλικίας και συγγενικής σχέσης γονείς, αδέλφια, παιδιά, ανήψια κ.λπ.) 
 • να αναλάβομε πρωτοβουλία ώστε να παροτρύνουμε να συνυπογράψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του χωριού μας. Αν κάποιοι από τους γνωστούς, φίλους, συγγενείς μας δεν έχουν e-mail ή δεν γνωρίζουν καλά υπολογιστές μπορείτε να τους συμπληρώσετε εσείς τη φόρμα, βάζοντας το δικό σας email ή και  το [email protected] .
  Επιδιώκουμε την συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού Ηλεκτρονικών Υπογραφών.
  Θέσετε ο καθένας απο εσάς ώς στόχο την υπογραφή από  10 τουλάχιστον μη Μελαμπαινών οι οποίοι όμως θα έχουν ενημερωθεί για τι δίκαιο αίτημα μας.
 • στείλτε σε όσους περοσσότερους μπορείτε με e-mail την παρακάτω διεύθυνση
  http://www.melabes.gr/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=66&Itemid=147
  και παροτρύνετε τους να συνυπογράψουν. Έτσι και το στόχο μας ικανοποιούμε αλλα και η επισκεψιμότητα του site γίνεται ακόμα μεγαλύτερη

3.Forum
οι οδηγίες ετοιμάζοντε……

4.Simple_mp3_player
Ειναι το player που βρίσκεται στην αρχική σελίδα κάτω απο τις αρχικές φωτογραφίες.Ξεκινά αυτόματα με το που μπαίνεις στην αρχική σελίδα και φέρει πάνω του τα κουμπιά για τους βασικούς χειρισμούς. Παίζει ένα χαρακτηριστικό κομμάτι – μαντινάδα το οποίο θα αλλάζει κατά διαστήματα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ