Ενορία Μελάμπων – Υπέρ μακαρίας μνήμης και αιώνιας ανάπαυσης

0
405
ag paraskevi arxiki

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο  Μελάμπων  επιθυμεί να ευχαριστήσει τις οικογένειες  και όλους αυτούς, που προσέφεραν στην ενορία Μελάμπων δωρεές αντί στεφάνου κατά την τέλεση των  κηδειών των προσφιλών τους προσώπων.
Οι κηδείες αυτές που τελέσαμε το τελευταίο διάστημα στο χωριό μας ήταν των μακαριστών:

Καλλιόπης  Γεωργ. Σπυριδάκη

Μαρίας Αθαν. Τρουλλινού

Μύρωνος Ι. Χατζηδάκη

Μαρίας Παναγ. Ζεάκη

Αναστασίας Γ. Περικλάκη

Ηλία Γ. Τρουλλινού

Παύλου Εμμ. Χαριτάκη

Ελένης Ιωάνν. Χαριτάκη

Αννας Μαραγκάκη

Γεωργίου Ν. Κυριακάκη

Ιωάννη Ν. Χαριτάκη

Ηλία Χαριτάκη

 

Επίσης ευχαριστεί και εκείνους που την ίδια περίοδο πρόσφεραν δωρεές στη μνήμη προσφιλών τους προσώπων και που αυτοί είναι :

Στη μνήμη της Γεωργίας Ι. Μοσχονά τα παιδιά και τα εγγόνια της .

Η Αλεξάνδρα Παπαδομιχελάκη –Τρουλλινού στη μνήμη του συζύγου της Ιωάννου Δασκάλου του χωριού μας  και των γονέων τους Αντωνίου- Μαρίας – Γεωργίου- Υακίνθης

Η Αναστασία Λυραντζάκη – Φασατάκη στη μνήμη συζυγου της Γεωργίου Φασατάκη, Νικολάου και Αγγέλας Φασατάκη και Αντ. Λυραντζάκη.

Ο Γεώργιος Ι. Χρισταφοράκης εις μνήμην των γονέων του Ιωάννου και Παγώνας.

Ο Γεώργιος  και Αικατερίνη Ν. Κυριακάκης στη μνήμην των γονέων τους.

 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο   χωρίς να αναγράφει τα ποσά των δωρεών, που πολλές φορές μας παρασύρουν σε ανώφελες συγκρίσεις και  αναγνωρίζοντας  ότι σε κάθε   δωρεά ,  αξία έχει η πράξη η προαίρεση, όχι το ύψος της δωρεάς  – που όσο μικρή κι αν είναι ο Θεός την ευλογεί και την αυξάνει, ευχαριστεί θερμά και πάλι όλους τους παραπάνω δωρητές, καθώς και  εκείνους που προτιμούν  ανώνυμα να ενισχύουν το Ενοριακό έργο, που την περίοδο αυτή έχει επικεντρωθεί στην αποπεράτωση της αίθουσας του Ι. Παρεκκλησίου  των Αγ. 4 Μαρτύρων στην οποία πρόκειται να στεγαστούν ιστορικά και ιερά κειμήλια  της Ενορίας  μας .

Εύχόμαστε και προσευχόμαστε όπως Κύριος   ο Θεός  χαρίζει  στις οικογένειες  όλων των παραπάνω δωρητών  την  ευλογία του , στις δε  ψυχές των κεκοιμημένων αγαπημένων τους προσώπων την αιώνια και μακαρία ανάπαυση του.

 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της  Ενορίας Μελάμπων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ