Ερμονίκεια 2013

0
1942

Βίντεο και φωτογραφίες από το σημαντικό αθλητικό γεγονός “ΕΡΜΟΝΙΚΕΙΑ” που πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 10 2013 με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε.

Πρόκειται, για τα  μία γιορτή, που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με κύριο γεγονός -για αυτή τη χρονιά- τον Αγώνα Δρόμου 20 χιλιομέτρων από τις Μέλαμπες και μέχρι το Σπήλι. Την ιδέα μα και ευθύνη της διοργάνωσης είχε μια ομάδα νέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό από την περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, με υποστηρικτές Συλλόγους της περιοχής και εθελοντές.

Το χωριό μας είχε ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή τη διοργάνωση μια και δόθηκε από εδώ η εκκίνηση.

Ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση αυτή είχε Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάμπων συνεπικουρούμενος από ομάδα εθελοντών από το χωριό.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

  • 09.30 π.μ. έγινε υποδοχή των 150 περίπου αθλητών στην πλατεία Ηρώου του χωριού μας, εκεί όπου εψάλει και τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων στους αγώνες του έθνους.
  • 10.00 π.μ.  αγώνας δρόμου μικρών μαθητών αθλητών από την Πάνω Βρύση μέχρι το κτήριο του Συλλόγου.
  • 10.30 Εκκίνηση  του αγώνα.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι “Συγχαρητήρια” για δύο λόγους, αφενός για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση και αφετέρου διότι βασίστηκε στη δύναμη του εθελοντισμού και της  ανιδιοτελούς προσφοράς.

Σαν ομάδα διαχείρισης του melabes.gr ευχαριστούμε την Ελένη Χριστοφοράκη του Μανόλη για το φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε.

Δείτε το υλικό που μαζέψαμε:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ