Τα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Μελάμπων

0
2006

Ίσως είμαι η πλέον αναρμόδια να μιλήσω γι΄ αθλητικά, γι΄ αυτό θα περιγράψω μοναχά αυτό που έζησα στις 17 Αυγούστου στα εγκαίνια του γηπέδου του χωριού, που σαν έδρα έχει η ομάδα μας, ο Αθλητικός Όμιλος Μελάμπων.

Ήταν πραγματικά μια μεγάλη γιορτή κ εκτός από τους επίσημους προσκεκλημένους έβλεπες ανθρώπους όλων των ηλικιών, γυναίκες & άντρες,  να χαίρονται για το έργο αυτό κ την ολοκλήρωση του συνθετικού χλοοτάπητα που «έντυσε» κ στόλισε το γήπεδο μας.

Αρχικά έγιναν δύο αγώνες μεταξύ των μικρών παιδιών των Μελάμπων κ του Σπηλίου κ αμέσως μετά  οι παλαίμαχοι της ΑΟΜ με τους Αρμένους ξαναθυμήθηκαν καλές παλιές εποχές που συναντιόντουσαν στα γήπεδα. Τα αποτελέσματα των αγώνων αυτών λίγη σημασία πιστεύω ότι έχουν!

Στη συνέχεια έγινε ο Αγιασμός κ  μετά τις ομιλίες, η κλήρωση πολλών δώρων για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας που πραγματικά υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την συντήρηση της.

Έπειτα στην είσοδο του γηπέδου έγινε το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας κ αμέσως μετά ακολούθησε κέρασμα με φαγητό στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου.

Για το αποτέλεσμά που καμαρώσαμε εκείνη τη μέρα των εγκαινίων βοήθησαν διαχρονικά πολλοί, κρατικοί κ μη φορείς. Αυτό που συντέλεσε όμως στην ολοκλήρωση του είναι το μεράκι  και  η προσπάθεια χρόνων, πολλών Μελαμπιανών. Έδωσαν έναν δικό τους συνεχή “αγώνα χωρίς ημίχρονο” και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Επιτρέψτε μου, χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν, να αναφέρω μόνο ένα όνομα, ο κύριος Δήμος Παπαδομιχελάκης έχει προσφέρει τα μέγιστα χρόνια τώρα αφιερώνοντας πάρα πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας, η δεντροφύτευση  κ η φροντίδα τους να μεγαλώσουν είναι ένα πολύ μικρό δείγμα της προσφοράς του στο γήπεδο…!

Η οικονομική κρίση δεν είναι εμπόδιο στην ανάπτυξη ενός τόπου όταν υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπάνε, ο καθένας μας μπορεί, χωρίς να επιβαρυνθεί απαραίτητα οικονομικά, να προσφέρει λίγο από το χρόνο του. Πολλά από τα έργα στο χωριό έγιναν κυρίως με τον εθελοντισμό των χωριανών, ας συνεχίσουμε λοιπόν το παράδειγμα τον γονέων κ παππούδων μας!

Μ Μιχελακάκη

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ