Τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου

0
2034

Ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση  ένιωσαν όσοι βρέθηκαν στην Εκκλησία της Παναγίας  το απόγευμα της 18ης Αυγούστου το καλοκαίρι , που έγιναν τα εγκαίνια της αίθουσας που στεγάζει πλέον  το Πνευματικό Κέντρο  της Ενορίας μας . Ο Αγιασμός των εγκαινίων τελέστηκε  με τη συμμετοχή   όλων των  Ιερέων του χωριού μας και με την αθρόα  παρουσία  των Μελαμπιανών .

΄Ολοι δεν έκρυβαν την ευχαρίστηση των γι’αυτά που έβλεπαν,  αυτά που ζούσαν και αυτά που άκουσαν από τον Εφημέριο της Ενορίας π. Βαγγέλη  Τσουρδαλάκη , ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία  των εργασιών που έγιναν , αλλά και αυτών που απομένουν ακόμα να γίνουν , ευχαριστώντας όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το σπουδαίο αυτό  για την Ενορία και το χωριό μας έργο.

Εμείς είμαστε εκεί και καταγράψαμε αυτό το σημαντικό-ιστορικό γεγονός που αφορά το χωριό μας, με σκοπό να το προβάλουμε και να το κάνουμε ευρύτερα γνωστό.Θα ευχηθούμε το έργο αυτό να συμβάλει τόσο στην πνευματική καλλιέργεια των κατοίκων, όσο και στην  γενικότερη πρόοδο και ανάπτυξη την περιοχής μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ