Εθελοντικός καθαρισμός στο χωριό μας

0
2052

Η ανιδιοτελής προσφορά των μελών μιας κοινωνίας αποτελεί βασικό δείκτη τόσο για την ποιότητα – επίπεδο της ίδιας  αλλά συνάμα και ένα στοιχείο ώστε να μπορεί κάποιος να κάνει ασφαλή  πρόβλεψη για την πορεία της στο χρόνο.

Δεν μπορεί λοιπόν μετά από αυτή τη επισήμανση και διαπιστώνοντας ότι  έχουμε στο χωριό μας πολλά παραδείγματα ανθρώπων  τα οποία προσέφεραν στο παρελθόν και άλλα που συνεχίζουν  να προσφέρουν  στο παρόν να μην αισθανόμαστε ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου.

Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις αποτέλεσε η προσπάθεια μιας ομάδας 40 περίπου  ανθρώπων μετά από κάλεσμα των φορέων του χωριού για εθελοντικό καθαρισμό την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.

Με υλικά που διέθεσε ο Δήμος και με αυτή την  προσφορά εργασίας έγινε μια ουσιαστική παρέμβαση καθαρισμού σε διάφορα σημεία του χωριού μας .

Όπως μας γνωστοποιήθηκε  εκτός από τα παραπάνω υπήρξαν και από Μελαμπιανούς προσφορές σε είδη καθαριότητας, μεταφορικά μέσα, αναψυκτικά, κεράσματα και άλλες που και αυτές θα πρέπει να επαινεθούν διότι συμπληρώνουν την όλη προσπάθεια.

Από την πλευρά της ιστοσελίδας μας θέλουμε να επαινέσουμε αυτήν αλλά και κάθε άλλη προσπάθεια που συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας και μακάρι να γίνουν  παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Διαχειριστής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ