Οι ευχές μας για το 2015

0
1762

Αγαπητοί συγχωριανοί φίλοι και φίλες

 

Ο ερχομός του Νέου Έτους αποτελεί για όλους μας ευκαιρία, ώστε να σχεδιάσουμε καλύτερα το αύριο, να ανανεώσουμε τις ψυχικές και πνευματικές μας δυνάμεις και να αναστοχαστούμε τις αξίες και τις παραδόσεις μας οι οποίες διαμόρφωσαν  τον πολιτισμό μας.

Οφείλουμε όμως παράλληλα μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, να σταθούμε με γενναιοφροσύνη και αυτογνωσία και να αναζητήσουμε, ατομικά και συλλογικά, τους τρόπους και τα μέσα που θα δώσουν ένα διαφορετικό νόημα στη ζωή μας και θα συνθέσουν το όραμά μας για έναν κόσμο καλύτερο με περισσότερη αγάπη, ευαισθησία και φροντίδα ιδίως για εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας. Μια τέτοια στάση άλλωστε εμπλουτίζει τη ζωή με  υψηλής ποιότητας ανθρωπιά και υπηρετεί το φιλάνθρωπο πνεύμα των άγιων αυτών ημερών και της χριστιανοσύνης.

Ευχόμαστε το Νέο Έτος να συνεγείρει τις καρδιές μας και την πίστη μας για ένα ελπιδοφόρο αύριο και να χαρίζει σε όλους σας εσωτερική γαλήνη και πληρότητα, υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Χρόνια Πολλά

Ομάδα διαχείρισης  melabes.gr

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ