Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και το δικαίωμα των Μελαμπιανών στην εργασία

0
1768

Θέλοντας   να στηρίξομε αφενός τις  επιχειρήσεις και επαγγελματίες  Μελαμπιανούς και αφετέρου να βοηθήσομε τους ανέργους συγχωριανούς μας στην εξεύρεση εργασίας έχομε προχωρήσει από τις αρχές του έτους στην παροχή σχετικών χρήσιμων πληροφοριών  μέσω της ιστοσελίδας μας.   

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα

Το πρώτο  link με τίτλο «αναζήτηση εργασίας» ergasia

που βρίσκεται στην αρχική σελίδα ενημερώνει τους Μελαμπιανούς που αναζητούν  εργασία,  για τις επιχειρήσεις και  για τις υπηρεσίες που ζητούν υπαλλήλους στην Κρήτη, στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό παρουσιάζοντας τις σηματικότερες πηγές πληροφόρησης.

 

Το  δεύτερο link με τίτλο «προγράμματα επιδοτήσεις» programmataπου και αυτό βρίσκεται στην αρχική σελίδα ενημερώνει για τα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα, προγράμματα για την απασχόληση και επιδοτήσεις που τρέχουν ή αναμένονται να τρέξουν στο άμεσο μέλλον και που η ομάδα διερεύνησης θεωρεί κατ εκτίμηση ότι ενδιαφέρουν τους Μελαμπιανούς.

Ξεκινήσαμε τη διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και παρουσίασης των πληροφοριών   γιατί θέλομε να προσφέρομε και προς την κατεύθυνση αυτή.
Και γιατί επίσης πιστεύομε πως το κλειδί για την επίτευξη στόχων όπως η  επιχειρηματικότητα και η εργασία είναι η σωστή, η έγκυρη και η γρήγορη ενημέρωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ