Δωρεάν διανομή νωπών φρούτων στις οικογένειες μαθητών και νηπίων

0
1734

Σας ενημερώνουμε ότι εξασφαλίστηκαν και πρόκειται να διανεμηθούν ποσότητες νωπών προϊόντων – φρούτα (ροδάκινα) για τις οικογένειες των μαθητών των σχολείων και των νηπίων των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγίου Βασιλείου.
Τα προϊόντα θα παραλάβει το γραφείο Παιδείας του Δήμου Αγίου Βασιλείου την Τετάρτη 21 Ιουνίου το πρωί και αμέσως θα ξεκινήσει η διανομή τους.

 

Δικαιούχοι:
Οικογένειες οι οποίες έχουν:  α)παιδιά που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Αγίου Βασιλείου καθώς επίσης και β) νήπια στους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Σημεία διανομής :
Α. Ελαιουργείο Σπηλίου -Καψαλές. Από εδώ παραλαμβάνουν οικογένειες με τόπο κατοικίας τις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Λάμπης και επιπλέον Αγκουσελιανά , Άγιο Βασίλειο, Άγιο Ιωάννη και Κοξαρέ.
Β. Δημαρχείο Πλακιά . Από εδώ παραλαμβάνουν οικογένειες με τόπο κατοικίας τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φοίνικα

Ώρες διανομής:
Τετάρτη 21 Ιουνίου 11:00π.μ- 3:00 μ.μ. και Πέμπτη 22 Ιουνίου στις από 8:μ.μ.- 3:00 μ.μ.

Ποσότητες ανά οικογένεια:
Οικογένεια με 1 ανήλικο τέκνο – 10 κιλά προϊόντα
Οικογένεια με 2 έως 3 ανήλικα τέκνα – 20 κιλά προϊόντα
Οικογένεια με 4 και άνω ανήλικα τέκνα – 30 κιλά προϊόντα

Στο σημείο διανομής και κατά την παραλαβή ο δικαιούχος θα πρέπει:
α) να φέρει την αστυνομική του ταυτότητα του και
β) να συμπληρώσει Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώσει τα στοιχεία του ιδίου και επίσης, τα ονοματεπώνυμα των ανήλικων τέκνων, το έτος γέννησης τους και τέλος εφόσον φοιτά, την τάξη και το όνομα του σχολείου.

Επίσης μπορεί να παραλάβει έχοντας μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα κάποιος που δεν είναι δικαιούχος, για λογαριασμό άλλου που είναι δικαιούχος. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να προσκομίσει την συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση, με τα στοιχεία του δικαιούχου .

Τα στοιχεία των δηλώσεων θα διασταυρωθούν από την υπηρεσία του Δήμου.
Η διανομή θα διαρκέσει έως την εξάντληση των αποθεμάτων .
Πληροφορίες στο τηλ. 2832340203
Μπορείτε να κατεβάσετε την Υπεύθυνη Δήλωση από ΕΔΩ

Ο Υπεύθυνος Παιδείας
Αντιδήμαρχος
Αντώνης Τσουρδαλάκης

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ