Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγίου Βασιλείου – Έναρξη διαλέξεων: Τουρισμός – Επιχειρήσεις

0
414

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου ανακοινώνει την έναρξη του πρώτου επιμορφωτικού κύκλου σεμιναρίων, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως (λόγω των συνθηκών – Covid) και με τη χρήση ειδικής  ψηφιακής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Ο κύκλος απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, κλάδων του Ho.re.ca, και του λιανεμπορίου. Μέσα από αυτόν επιχειρείται να δοθεί έμφαση στην ανάγκη σύνδεσης του τουριστικού μας κεφαλαίου  με  τον πρωτογενή τομέα, τα προϊόντα και τους ανθρώπους του, αποσκοπεί  δε, στην ανάδειξη, στην αξιοποίηση και στη βελτίωση του τουριστικού μας προϊόντος καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες μας.

Η όλη φιλοσοφία του εγχειρήματος, εδράζει στην πεποίθηση ότι ο φυσικός μας πλούτος, σε συνδυασμό με τα πολιτιστικά και πολιτισμικά μας στοιχεία, την γραφικότητα και την μοναδικότητα της βιοποικιλότητας μας,  μαζί με τον πρωτογενή μας τομέα, μπορούν να δώσουν σταθερή προοπτική και μέλλον στην κατεύθυνση της «αειφόρου ανάπτυξης».

Εισηγητές στον πρώτο επιμορφωτικό κύκλο, είναι οι καταξιωμένοι ειδικοί επιστήμονες και επαγγελματίες του  τουριστικού τομέα και των επιχειρήσεων:

  • Ασλάνης Γεώργιος , σύμβουλος κοινωνικής βελτίωσης και οικονομικής ανάπτυξης .
  • Καλαϊτζιδάκης Δημήτριος, Director of Operations, Grecotel Hotels & Resorts, Μέντορας σε θέματα Τουρισμού και Ξενοδοχειακού Management, συνεργάτης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
  • Νταγλέρης Γιώργος ιδρυτής της Dagleris Coaching & Training, εταιρίας συμβούλων μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης & διοίκησης, marketing, πωλήσεων, εκπαίδευσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Πρόγραμμα των διαλέξεων:

Διάλεξη 1η: Η Τέχνη της Διοίκησης μιας Επιτυχημένης Οικογενειακής Επιχείρησης
Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 6:00 μ.μ. –  9:00μ.μ.
Εισηγητής
Ασλάνης Γεώργιος

Διάλεξη 2η: Διασύνδεση Τουρισμού και πρωτογενή Τομέα Δυναμική των Κρητικών προϊόντων.
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 6:00 μ.μ. – 9:00μ.μ.
Εισηγητής: Καλαϊτζιδάκης Δημήτριος

Διάλεξη 3η: Σχεδιάζοντας και προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες στον επισκέπτη Δευτέρα  28 Φεβρουαρίου 6:00 μ.μ. – 9:00μ.μ.
Εισηγητής: Καλαϊτζιδάκης Δημήτριος

Διάλεξη 4η: Μετατρέψτε την επίσκεψη των φιλοξενουμένων σε ανάμνηση ζωής
Τετάρτη 9 Μαρτίου 6:00 μ.μ. – 9:00μ.μ.
Εισηγητής: Νταγλέρης Γεώργιος

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη και δωρεάν προς όλους, ανεξαρτήτου μορφωτικών, ηλικιακών, οικονομικών, γεωγραφικών ή άλλων κριτηρίων.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους εισηγητές και το περιεχόμενο των διαλέξεων μπορείτε να λάβετε από την ιστοσελίδα του δήμου Αγίου Βασιλείου:
http://agios-vasilios.gr/
Στους συμμετέχοντες και μετά την παρακολούθηση του συνόλου των σεμιναρίων, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Διαδικασία εγγραφής και παρακολούθησης:

Αρχικά γίνεται εγγραφή στο σύνδεσμο:

https://forms.gle/6Fejd4jrH7hrS16PA

Στη συνέχεια στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, e-mail, που δηλώθηκε κατά την εγγραφή και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου σεμιναρίου, σας αποστέλλουμε σχετικό σύνδεσμο για σύνδεση στην ψηφιακή πλατφόρμα Webex Cisco.

Σχετικές πληροφορίες καθώς και τεχνική υποστήριξη για την διαδικασία σύνδεσης στην πλατφόρμα Webex Cisco, μπορείτε να λάβετε στα:

τηλ: 2832340203
email:  [email protected]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ