Ανάρτηση του συγγραφικού έργου Ν Φασατάκη

0
1534

Όπως είχαμε ανακοινώσει, προχωρήσαμε στην ψηφιοποίηση του συγγραφικού έργου του Νίκο Φασατάκη.

Το έργο στο σύνολο του έχει αναρτηθεί και φιλοξενείται στην ιστοσελίδα melabes.gr και στον σύνδεσμο ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.
Επίσης τα τεύχη που αφορούν στην πρώην επαρχία Αγίου Βασιλείου έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Βασιλείου agios-vasilios.gr στο σύνδεσμο Συγγραφικά έργα.
Το παραπάνω έργο αναρτήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα και μπορεί να αποκτηθεί δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή ηλεκτρονικά από όλους, από τις παραπάνω ιστοσελίδες.

Στόχος τα συγγραφικά έργα και άλλων Μελαμπιανών, ιστορικά ντοκουμέντα και έγγραφα που αφορούν στις Μέλαμπες και που διαθέτουμε στο αρχείο μας, να ψηφιοποιηθούν και να αναρτηθούν στο melabes.gr

Για το λόγο αυτό μπορεί να ανατρέχει κανείς κατά διαστήματα μια και συνεχώς ο σύνδεσμος ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ στην ιστοσελίδα melabes.gr θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό, προσβάσιμο σε όλους.

Ο σκοπός τον οποίο εξυπηρετεί η παραπάνω προσπάθεια μας είναι προφανής:
εκτός του ότι συμβάλουμε στην διαφύλαξη της ιστορίας και της παράδοσης μας, δίδουμε την ευκαιρία στους νέους με τη μελέτη του παρελθόντος, να οδηγηθούν σε αυτογνωσία, βαθύτερη κατανόηση των χαρακτηριστικών της τοπικής αλλά και ευρύτερης κοινωνίας, συμβάλλοντας έτσι τελικά στην αυτοβελτίωση της !

Αντώνης Τσουρδαλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ