Με αφορμή τη λήξη του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

0
1542

Αγώνα θέλει ή κορφή για να την κατακτήσεις.
Κι αν σε φοβίζει ή ανηφοριά καλιά μην ξεκινήσεις!!!

Οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων των Ενώσεων για τη σεζόν 2019-20 αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Έτσι το φετινό πρωτάθλημα έχει φτάσει νωρίς στο τέλος του…Το 2020 θεωρείτε ότι ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές για τον Α.Ο Μελάμπων στην ιστορία του…όχι γιατί κατακτήσαμε κάποιο τίτλο αλλά κυρίως από οργανωτικής πλευράς όσο και για το ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές σύνολο που παρουσιάσαμε όπου βρεθήκαμε τιμώντας το χωριό μας και αντιπροσωπεύοντας ολόκληρο το αθλητικό στερέωμα της ευρύτερης περιοχής.

Μία ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές συγκινήσεις στραβοπατήματα μα πάνω απ’ όλα πολλές επιτυχίες και όμορφες ξεχωριστές στιγμές γεμίζοντας μας με ένα ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης αλλά και υπερηφάνειας αφού μας έδεσε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους μας να καταλάβουμε πως πρέπει να λειτουργούμε από τώρα και στο εξής.Δηλαδή με την συλλογική δουλειά την ενότητα την υπομονή και την επιμονή μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αφού πρέπει σε όλες τις δράσεις της ζωής μας να λειτουργούμε σαν μια μεγάλη αθλητική οικογένεια!!!

Η ομάδα κατάφερε να εντυπωσιάσει το φίλαθλο κόσμο του νομού με τις αξιοπρεπείς εμφανίσεις της αλλά ιδιαίτερα με το εξαιρετικό σερί της στους τελευταίους έξι αγώνες της δεύτερης κατηγορία Ρεθύμνου παίρνοντας το μέγιστο των βαθμών το διάστημα που αγωνίστηκε πριν την ξαφνική διακοπή… του πρωταθλήματος και μας δίνει την διάθεση και τη ψυχολογική δύναμη να τολμήσουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα βήματα και όνειρα για την επόμενη αγωνιστική χρονιά…Πως όμως να μην την αγαπάς ακόμα περισσότερο για την υπερηφάνεια και την συγκινήσεις που μας δίνει κάθε στιγμή….

Η διοίκηση νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν με το δικό τους τρόπο και έβαλαν ένα λιθαράκι στο να στηθεί αυτή η ομάδα σε νέες στέρεες βάσεις οραματίζοντας το μέλλον και διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία αυτή τη σεζόν,τους ποδοσφαιριστές τούς προπονητές τον φίλαθλο κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και μας στήριξε με την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια όλους αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για αυτήν και πολλούς ακόμα που προσφέρουν με χίλιους τρόπους χωρίς να αποσκοπούν σε κάποιο όφελος…
Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες θα ήθελα να αποδώσω σε όλους τους χορηγούς της ομάδας αλλά για αυτούς θα αναφερθώ αναλυτικά σε μια επόμενη ανάρτηση ακόμα την Ενορία του χωριού μας που πραγματικά φώναξε παρών στις δύσκολα οικονομικά στιγμές αφού κυριολεκτικά μας σήκωσε στις πλάτες της.
Επίσης τους φορείς του χωριού με όποιο τρόπο και αν βοήθησαν η βοήθεια τους αποδείχτηκε πολύτιμη,φυσικά τούς κτηνοτρόφους για τις συχνές προσφορές τους,αλλά και όλους ακόμα τους φίλους της που έβαλαν για ακόμα μια φορά το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού χωρίς αυτούς δυστυχώς θα μας ήταν αδύνατο να ανταποκριθούμε στα δυσβάστακτα για εμάς έξοδα που συχνά πυκνά βάραιναν το ταμείο μας.
Για το οικονομικό κομμάτι αλλά και για την μετέπειτα πορεία της θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Αύγουστο στο χωριό.
Με ένα ευχαριστήριο τραπέζι θα κλείσει και η φετινή ποδοσφαιρική χρόνια για την οικογένεια του Α.Ο Μελάμπων, εμείς σαν διοίκηση δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε με περισσότερο ζήλο και διάθεση μέχρι αυτή η ιστορική ομάδα που δημιούργησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες κάποιοι συντοπίτες μας πριν από περίπου εξήντα χρόνια με μεγάλη προσπάθεια και οδηγό την αγάπη τους για το άθλημα να κερδίσει το σεβασμό που της ανήκει αφού πρώτα αποδείξει ότι της αξίζει να βρίσκεται στα υψηλότερα σκαλιά του βαθμολογικού πίνακα αλλά και σε εξέχουσα θέση στην συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων του νομού μας.
Με αυτό τον τρόπο θεωρούμε ότι αποδίδουμε φόρο τιμής σε αυτούς που δεν είναι πια κοντά μας αλλά και να δικαιώσουμε όσους κατά καιρούς έχουν πιστέψει σε αυτή και έχουν προσφέρει τα μέγιστα αγωνιστικά και οικονομικά για την ύπαρξη της.

Παίζουμε για τη φανέλα και για την υπερηφάνεια των ποδοσφαιριστών μας…Παίζουμε μόνο για την νίκη σε όλους τους αγώνες!!!

Πιστεύουμε ότι είμαστε μια ομάδα με παρελθόν παρών και μέλλον!!! Μια ομάδα που αξίζει να ακολουθείς και να παρακολουθείς!!!

Μια ομάδα που θα συνεχίσει να ζεσταίνει τις καρδιές μας και να κάνει ποιο ενδιαφέροντα τα κρύα Σαββατοκύριακα του χειμώνα!!!

Ελπίζουμε σε μια ανάλογη ποιοτική συνέχεια και σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας….

Το Δ.Σ του Α.Ο Μελάμπων σας εύχεται
Καλό Καλοκαίρι!!! Και με το καλό στο νέο πρωτάθλημα!!!

Ο πρόεδρος Γιώργος Μαργαρίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ