Επιστολή-Πρόταση του Δήμου Κισσάμου Χανίων στην Τοπική Κοινότητα Μελάμπων

0
2121

 

Η παρακάτω επιστολή- πρόσκληση κατουσίαν αφορά και απευθύνεται σε όλους αυτούς που συλλογικά σήμερα εργάζονται και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την στροφή της οικονομίας μας, την ανάπτυξη ενναλακτικού τουρισμού και την αύξηση της επισκεψιμότητας στο χωριό μας.

Απεστάλλει δε με πρωτοβουλία του Δήμου Κισσάμου.

 

 

D Kissamou protasi

 

 

Μετά την παραλαβή της επιστολής ζητήσαμε και μας εδόθησαν οι εξής διευκρινήσεις:

 Το Σχολείο Τουρισμού που διοργανώνει ο Δήμος Κισσάμου για τους δημότες του,είναι διημερίδα στην οποία οι εκεί επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού θα εκπαιδεύσουν τοπικά στελέχη καταστημάτων του Δήμου Κισσάμου, ενώ ταυτόχρονα από ειδικούς θα αναδειχθούν μέθοδοι και εκείνα τα τοπικά χαρακτηριστικά καθώς και τα παραδοσιακά ,ιστορικά, περιβαλλοντικά στοιχεία της περιοχής τους που μπορούν να αποτελέσουν μοχλό τουριστικής ανάπτυξης.


Η δική μας συλλογική δουλειά φορέων – επαγγελματιών – παραγωγών των Μελάμπων, προς την κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης του χωριού μας, έγινε γνωστή στο Δήμο Κισσάμου μέσω της διαδικτυακής προβολής  και της ειδικής ιστοσελίδας melambes.gr  καθώς και μέσω των επαφών που επιδιώκουμε με όλα τα τουριστικά γραφεία της Κρήτης εδώ και καιρό. 
Την εμπειρία από την προσπάθεια μας αυτή ζητά με την επιστολή του  ο Δημος Κισσάμου να καταθέσουμε στο Σχολείο Τουρισμού.

 

Συμπέρασμα:
Η συλλογική προσπάθεια για επένδυση στο μέλλον του τόπου μας αρχίζει αργά και σταθερά αφενός να αποδίδει, αφετέρου να εκτιμάται θετικά !

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ