Βράβευση της Ελένης Ι. Βεργαδή για το ερευνητικό της έργο στον τομέα της παιδιατρικής

0
1021

Η L’Oréal Hellas και η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO βράβευσαν  τρεις εξαιρετικές Ελληνίδες επιστήμονες, που δραστηριοποιούνται στην έρευνα σε τομείς των θετικών επιστημών στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στις τρείς αυτές νέες Ελληνίδες ερευνήτριες είναι και η Ελένη Βεργαδή του Γιάννη, εγγονή του Γιώργη του αγροφύλακα.

Η Ελένη Βεργαδή, είναι  Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης και βραβεύτηκε  για το ερευνητικό της έργο με τίτλο «Μηχανισμοί άμυνας του ανοσοποιητικού των φαγοκυττάρων έναντι παθογόνων μικροοργανισμών κατά τα πρώτα στάδια της ζωής»

Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στην Ελένη για την ερευνητική της προσπάθεια και να της ευχηθούμε παραγωγική συνέχεια στο επιστημονικό της πεδίο καθώς επίσης καλή ακαδημαϊκή πορεία.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και στην οικογένειά της με την ευχή να τη βλέπουν πάντα να προοδεύει.

Η βράβευση αυτή, ασφαλώς, εκτός από την ίδια και την οικογένειά της αποτελεί τιμή και για τον τόπο καταγωγής της, τις Μέλαμπες. Αποτελεί δε από τις περιπτώσεις εκείνες που θα πρέπει να προτάσσουμε και να προβάλουμε ως τοπική κοινωνία, κατά προτεραιότητα, ταυτόχρονα δε, να αναδεικνύουμε ως πρότυπο  και παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους μας σήμερα.

melabes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ