Μελαμπιανός οδηγός αγοράς

0
1372

Βλέποντας την ολοένα αυξανόμενη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας (1200 και πλέον  διαφορετικοί επισκέπτες χρήστες  ανά μήνα) από συγχωριανούς και όχι μόνο, σκεφτήκαμε  να την αξιοποιήσομε προς όφελος των Μελαμπιανών επαγγελματιών-επιχειρηματιών αλλά και παραγωγών (κτηνοτρόφων και γεωργών)  κάθε είδους. Έτσι δημιουργούμε σε ειδική θέση στην ιστοσελίδα μας www.melabes.gr  τον «Μελαμπιανό οδηγό αγοράς » .

Σε αυτόν μπορούν να καταχωρηθούν ώς επαγγελματίες, επιχειρηματίες ή παραγωγοί, όλοι οι Μελαμπιανοί, τα παιδιά ή τα εγγόνια τους σε όποιο μέρος του κόσμου και αν κατοικούν και αν δραστηριοποιούνται,  δωρεάν και χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση.     

 Πιστεύομε ότι θα είναι επωφελή για όλους του επαγγελματίες και παραγωγούς διότι θα γίνουν γνωστά τα στοιχεία τους (διεύθυνση, τηλέφωνα, περιγραφή εμπορικής  δραστηριότητας, υπηρεσίας)  τόσο στους υπόλοιπους Μελαμπιανούς, κρητικούς  (που πιθανόν δεν το γνωρίζουν) αλλά και στο ευρύτερο κοινό.

 Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

Στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]   τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο επαγγελματία-επιχειρηματία-παραγωγού
  • Όνομα πατέρα
  • Περιγραφή δραστηριότητας ( είδος επαγγέλματος ή επιχείρησης ή καταστήματος και ότι επιπλέον στοιχεία θεωρείτε χρήσιμα)
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας
  • Πλήρη διεύθυνση επιχείρησης
  • Θα είναι χρήσιμο να αποστείλετε  και  1 ή 2 ψηφικές φωτογραφίες της δραστηριότητας ή του καταστήματος σας.

 Εμείς στη συνέχεια θα τα ομαδοποιήσομε θα τα επεξεργαστούμε και θα βγουν στην ιστοσελίδα μας στην αρχική σελίδα, οπότε όταν κάποιος ενδιαφερόμενος χρειαστεί κάποιο προϊόν ή υπηρεσία θα μπορεί να ερευνήσει εάν αυτά παρέχοντε από Μελαμπιανό, ποιόν και που;

Μπορούμε και πρέπει να “στηρίζει” ο ένας τον άλλον !!

Το melabes.gr  τώρα μας δίνει την δυνατότητα

Αναμένομε τα mail σας…..

Ο Διαχειρηστής.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ