Οι σκόλες των Χριστουγέννων

0
1434

Ευχόμαστε το νέο έτος να τονώσει την ελπίδα και την αισιοδοξία μας. Να χαρίσει υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

 

Όσον αφορά τις άγιες αυτές γιορτινές μέρες στο χωριό, το βασικό χαρακτηριστικό  ήταν το πολύ κρύο και ο λιγοστός σχετικά κόσμος που κυκλοφόρησε και φάνηκε στους δρόμους και στα καφενεία.

Βέβαια πάντα βρίσκει κανείς  παρέα  να μιλήσει, να πιει τον καφέ και τη ρακί του.  

 

Εμείς μαζέψαμε υλικό σχετικά με τις ημέρες και σας στο παρουσιάζομε.

Σκοπός μας είναι, εσάς κυρίως που βρίσκεστε μακριά με τη βοήθεια των φωτογραφιών και των βίντεο, να σας μεταφέρομε έστω και  με το νού  και  το συναίσθημα, κοντά μας στις Μέλαμπες . 

Δεν ξέρομε αν το επιτυγχάνομε,  πάντως εμείς το επιχειρούμε….

 

 

Δείτε μερικές φωτογραφίες που πήραμε ανήμερα των Χριστουγέννων

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο καιρός την παραμονή της πρωτοχρονιάς μελαγχολικός, με πολλές ομίχλες και κρύο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πρωί της πρωτοχρονιάς δεν επέτρεψε ο καιρός να πάμε στον  Άη Βασίλη μια και τσικνοβόριζε και έτσι ο εκκλησιασμός έγινε στην εκκλησία της Παναγίας.
Εμείς ομως πήγαμε στο εξωκκλήσι το μεσημέρι, ανάψαμε το κερί μας και απολαύσαμε το ουράνιο τόξο που εκείνη την ώρα ξεπρόβαλε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το απόγευμα η παρέα ξεκίνησε από το καφενείο του Φλυτζάνη, κάναμε βόλτα στα σοκάκια παρά το κρύο και επισκεφτήκαμε τον Βασίλη το Βεργαδή και του ευχηθήκαμε για τη γιορτή του.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GNSCsWgIW8o

 

 

Το γλέντι συνεχίστηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, οπου το νέο Συμβούλιο ευχήθηκε στον κόσμο, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα και ακολούθησε γλέντι με το συγκρότημα του Σήφη Τσουρδαλάκη.

 

http://www.youtube.com/watch?v=3682FNf29x8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ