Η Τράπεζα αίματος του χωριού

0
1400

, που τον περασμένο μήνα ανταποκρίθηκαν στο Ενοριακό κάλεσμα   για εθελοντική αιμοδοσία  και ήλθαν στο ιατρείο  για να δώσουν αίμα και να στηρίξουν την Τράπεζα αίματος του χωριού μας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά  τις όποιες δυσκολίες  , για πρώτη φορά η  ανταπόκριση  ήταν τόσο μεγάλη – τουλάχιστον σε σχέση με προηγούμενες αιμοδοσίες- .  Αυτό βέβαια  δεν ήταν τυχαίο αλλά ερμηνεύεται ως  απόδοση του αίματος που είχαν οι  δικοί τους άνθρωποι μέχρι σήμερα χρησιμοποιήσει , κυρίως όμως  ως γενικότερη αναγνώριση  της χρησιμότητας που έχει η ύπαρξη  αυτού του εντελώς ανθρωπιστικού , εθελοντικού θεσμού και που μέχρι σήμερα έχει διαθέσει πάνω από 400 μονάδες αίματος .

Ας μας επιτραπεί όμως με αυτή την ευκαιρία να παρακαλέσομε και άλλους Μελαμπιανούς που δεν μένουν στο χωριό , έχουν όμως δικούς των ανθρώπους – ή φίλους – στις Μέλαμπες , να τους παρακαλέσομε και αυτούς να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή για να συνεχίσουν να έχουν οι άνθρωποι τους αυτή την βοήθεια .

Ο τρόπος που μπορούν να το κάνουν είναι :

Να πάνε σε οποιοδήποτε από τα δημόσια  νοσοκομεία της χώρας και να δώσουν αίμα για λογαριασμό της Τράπεζας αίματος Μελάμπων  που τηρείται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου . Το αίμα θα πιστωθεί τηλεφωνικά  στην Τράπεζα αίματος μας .

Και πάλι ευχαριστίες στα παιδιά εθελοντές αιμοδότες και τους ευχόμαστε  να τους χαρίζει ο Θεός την υγειά τους  για να συνεχίσουν  να βοηθούν τους συγχωριανούς  των .

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ