Η εκδήλωση της Βασιλόπιτας του Α.Ο. Μελάμπων (φώτο-βίντεο)

0
2154

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Μελάμπων στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας όπου προβλήθηκε και μικρό  βίντεο – αφιέρωμα στην ιστορία της ομάδας . Ακολούθησε παρέα με όργανα στο χωριό ενώ ολοκληρώθηκε στο σύλλογο όπου η διοίκηση της Ομάδας παρέθεσε γεύμα στους καλεσμένους.

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση – ευχαριστήριο του Δ.Σ. του Α.Ο. Μελάμπων

Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΕΛΑΜΠΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας,την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Μελάμπων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Αιδεσιμότατους πάτερ Ευάγγελο Τσουρδαλάκη και Χρήστο Μαυρογιώργη οι οποίοι ευλόγησαν τη βασιλόπιτα,τον πρόεδρο του Δ.Σ του δήμου μας κ. Αντώνη Τσουρδαλάκη τον αντιδήμαρχο κ.Γιάννη Χαραλαμπάκη,τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΡ κ. Μανώλη Σταγάκη τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Ρεθύμνου κ. Μιχάλη Βοσκάκη,τον κ.Καλέργο Βουλγαράκη πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου,που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το ζαχαροπλαστείο ”Γάστριν”για την προσφορά της πίτας και όσους βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Η παρουσία του κόσμου δικαίωσε την προσπάθειά μας για την ομάδα και τη δουλειά που γίνεται σε πολλούς τομείς, δίνοντας ενθάρρυνση και δύναμη για ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες κατά τη νέα χρονιά.

Ευχόμαστε σε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας Καλή και Ευλογημένη Χρονιά, Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία!

 

 

 

 

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΜΕΛΑΜΠΩΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ