Χρηματοδότηση 100.000 ευρώ για την Τοπική Κοινότητα Μελάμπων από την Περιφέρεια Κρήτης

0
1476

Η αγάπη και το ενδιαφέρον των απόδημων Μελαμπιανών για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων και ταυτόχρονα για την γενικότερη πρόοδο του χωριού μας, είναι γνωστή από το παρελθόν έχει εκφραστεί διαχρονικά επανειλημμένως, εμπράκτως και με πολλούς και ποικίλους τρόπους.

Απόδειξη των παραπάνω αποτελεί και η πρόσφατη χρηματοδότηση της Τοπικής Κοινότητας Μελάμπων από την Περιφέρεια Κρήτης με το ποσό των 100.000 ευρώ.

kallergos2

Η παραπάνω χρηματοδότηση αποτελεί αποτέλεσμα και της υποστήριξης του αιτήματος του δήμου Αγίου Βασιλείου από τον συγχωριανό μας Καλλέργο Βουλγαράκη, ο οποίος αξιοποιώντας την θεσμική του θέση βοήθησε αποτελεσματικά ώστε να πειστεί η Περιφέρεια Κρήτης για την αναγκαιότητα της χρηματοδότησης αυτής και τελικά να προχωρήσει στην εκταμίευση του ποσού.

 

 Ο δήμος Αγίου Βασιλείου μετά από αυτό προχωρεί στην δημοπράτηση έργων προϋπολογισμού 130.000 ευρώ( 30.000 από πόρους δήμου) που αφορούν σε αναπλάσεις και σε ασφαλείς διελεύσεις εντός οικισμού. Τα παραπάνω έργα εντάσσονται στο γενικότερο στρατηγικό σχέδιο της δημοτικής αρχής για στροφή της τοπικής οικονομίας στον εναλλακτικό τουρισμό και στην προσέλκυση επισκεπτών.

 

Εκ μέρους του Δήμου Αγίου Βασιλείου και της Τοπικής κοινότητας Μελάμπων ευχαριστούμε τον κ. Καλλέργο Βουλγαράκη και ευχόμαστε η πράξη του αυτή να συνεχίσει να βρίσκει μιμητές στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμου Αγίου Βασιλείου

Αντώνης Τσουρδαλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ