Διαδικτυακό Φροντιστήριο

0
1963
Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σκέλος από την πολύπλευρη προσπάθεια που καταβάλουμε προκειμένου να στηρίξουμε τους μαθητές των σχολείων μας.
Συγκεκριμένα μετά από συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ του Δήμου Αγίου Βασιλείου και του «ΑΡΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΕ», αποδεχθήκαμε δωρεά-χορηγία της εταιρείας και θέτουμε σε λειτουργία το πρόγραμμα του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου. Μέσω της συμφωνίας αυτής μπορούμε να προσφέρουμε διαδικτυακά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες καθώς και ανέργων και πολυτέκνων οικογενειών, για τη σχολική περίοδο 2015 – 2016 (μέχρι 30-6-2016). Το πρόγραμμα απευθύνεται στους μαθητές οι γονείς των οποίων ανήκουν στις παραπάνω περιπτώσεις και είναι κατά σειρά προτεραιότητας: α) κάτοικοι ή β) δημότες του Δήμου Αγίου Βασιλείου.
Συγκεκριμένα, το διαδικτυακό φροντιστήριο θα προσφέρει δωρεάν (με διδασκαλία σε βίντεο) τα παρακάτω:
1.- Φροντιστηριακά διαδικτυακά μαθήματα Γυμνασίου
2.- Φροντιστηριακά διαδικτυακά μαθήματα Λυκείου
Περιλαμβάνουν με έναν κωδικό χρήσης διδασκαλία για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου-Λυκείου, 19.000 μαθημάτων σε βίντεο (θεωρία-μεθοδολογία-λυμένες ασκήσεις) ανά μάθημα, ανά κεφάλαιο και ανά ενότητα σύμφωνα με τα σχολικά βιβλία, τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα on-line,.
3.- Γνωστοποίηση δωρεάν πρόσβασης στο πρόγραμμα e-δημοτικό, Οικουμενικό σχολείο ΑΘΗΝΑ: Το e-δημοτικό Οικουμενικό σχολείο ΑΘΗΝΑ παρέχεται εντελώς δωρεάν σε μαθητές δημοτικού( δεν απαιτείται κωδικός ) σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας της χορηγού www.arnos.gr, που περιλαμβάνει διδασκαλία πλέον των 10.000 μαθημάτων στις δραστηριότητες, τις εργασίες και όλες τις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων του Δημοτικού.
Οι γονείς-κηδεμόνες μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου παρακαλούνται να τηλεφωνικά με το τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίου Βασιλείου (2832340205 – 2832340230 -2832023091 ώρες 10.00-13.00 ) από την Πέμπτη 19/11/2015 έως και τη συμπλήρωση των χορηγηθέντων κωδικών πρόσβασης. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με κριτήριο τη σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.
Την αίτηση μπορείτε να βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα του Δήμου www.agios-vasilios.gr την οποία συμπληρώνετε και αποθηκεύετε χρησιμοποιώντας το όνομά σας και την στέλνετε στο e-mail: [email protected]

Τμήμα Παιδείας Δήμου Αγίου Βασιλείου
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

 

 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ