Η εκδήλωση στη μνήμη του Νικολή Κυριακάκη (Φλυτζάνη)

0
2195

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στη μνήμη του χωριανού μας καλλιτέχνη – λαουτιέρη Νικολή Κυριακάκη (Φλυτζάνη) τη Κυριακή 10 – 8 – 2014 στο χωριό μας.

Πλήθος κόσμου από το χωριό και όχι μόνο, προσήλθε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στις 8.30 το βράδυ .

Μετά το καλοσόρισμα του Προέδρου του Συλλόγου Γιάννη Βασιλάκη, το λόγο πήρε ο ομιλητής Γιώργης  Π Φρατζεσκάκης ο οποίος μίλησε για τον τιμόμενο,  για την απλότητα του χαρακτήρα του, την προθυμία του να εξυπηρετεί και να γλεντά τους Μελαμπιανούς καθώς και πολλές ιστορίες που επιβεβαιώνουν τον σπάνιο χρακτήρα του.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο διάρκειας 40 λεπτών από το αρχείο της ιστοσελίδας μας, στο οποίο περιλαβάνονταν πλάνα βίντεο, από παρέες με τον Νικολή,  φωτογραφίες μαζί με άλλους παλιούς Μελαμπιανούς ενώ ακούστηκαν και απόψεις παλαιότερων καλλιτεχνών όπως του Βαγγέλη Σπυριδάκη, Γιώργη Σπυριδάκη, Μιχάλη Μαργαρίτη, Ζαχαρία Αυγουστάκη.

Ήταν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με πολύ συγκίνηση που ξύπνησε μνήμες παλιές και θυμηθήκαμε  φίλους και συγγενείς που σήμερα δεν βρίσκονται κοντά μας.

Η βραδιά βέβαια συνεχίστηκε με μια κατανυκτική καντάδα κάτω από ένα ολόγεμο φεγγάρι (πανσέληνος)  ενώ ήταν  έντονη η αίσθηση πως οι παλιοί Μελαμπιανοί φίλοι και δικοί που βλέπαμε πριν,  κλουθούσαν και αυτοί στην παρέα !  Στιγμές μοναδικές !

Σας ευχόμαστε του χρόνου σε ανάλογη εκδήλωση να μπορέσουν να το ζήσουν και όσοι φέτο δεν μπόρεσαν.
Για αυτούς αλλά και για την ιστορία εμείς καταγράψαμε εικόνες και πλάνα και σας τα παρουσιάζουμε.

Ο Διαχειριστής

Ο Ομιλητής της εκδήλωσης

Φωτογραφίες από τη βραδιά
που παραχώρησε ο Λεωνίδας Ζωγραφάκης

Φωτογραφίες από τη βραδιά
που παραχώρησε ο Λεωνίδας Ζωγραφάκης

Η νυχτερινή καντάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ