Πλάνα από την καταγραφή παρέας

0
1840

Το υλικό το καταγράψαμε το περασμένο καλοκαίρι στις Μέλαμπες 12 Αυγούστου 2013 στο υπόγειο του σπιτιού του παπά Βαγγέλη.

Αυτό το διάστημα γίνεται  το μοντάζ και η επεξεργασία των μουσικών κομματιών και των πλάνων.

Η εκπομπή θα προβληθεί την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό σε όλη την Κρήτη και  είναι αφιερωμένη σε χωριανό μας καλλιτέχνη.Την εκπομπή θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι εκτός Κρήτης, μια και θα αναμεταδίδεται ταυτόχρονα μέσω της ιστοσελίδας του καναλιού που θα σας γνωστοποιήσουμε

Προς το παρόν πάρτε μια μικρή γεύση του κεφιού της παρέας και των μουσικών κομματιών και αναμένετε ενημέρωση για το πότε θα προβληθεί  ολόκληρη από το τηλεοπτικό κανάλι. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει εκτος αυτών και ανταποκρίσεις και συνεντεύξεις.

Χαρακτηριστικό των εγγραφών είναι η υψηλή απόδοση του ήχου μια και έγινε με  Cubase 5.1 και οκτακάναλη κάρτα ήχου.

(Όσοι μπορούν και το επιθυμούν να συνδράμουν  στην βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής για ένα ψηφιακό αρχείο το οποίο θα αξιοποιείται για την προβολή του χωριού μας, αλλά και ως πολύτιμο ιστορικό αρχείο, μπορούν επικοινωνούν μαζί μας. Θα δοθεί η δυνατότητα και μέσω χορηγίας στις εκπομπές που θα προβάλλονται στην τηλεόραση ή και διαφήμισης μέσω της ιστοσελίδας melabes.gr )

Δείτε μερικές φωτογραφίες που τραβήξαμε στη διάρκεια της ηχογράφησης 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ