Κλήδονας – Εκδρομή στην Κέρκυρα Συλλ Μελαμπιανών Ηρακλείου

0
1916

Με δύο σημαντικές εκδηλώσεις κλείσαμε και φέτος την περίοδο λειτουργίας του Συλλόγου μας για τις καλοκαιρινές διακοπές !

ΚΛΗΔΟΝΑΣ:
Την τελευταία Τετάρτη (21/6) ανοίξαμε τον Κλήδονα στο Σύλλογο για να συμμετάσχουν και όσα από τα μέλη μας δεν θα κατάφερναν να έρθουν στις Μέλαμπες- που έγινε η κοινή εκδήλωση των Συλλόγων το επόμενο Σάββατο.
Στη λύρα ήταν ο Σήφης Φουρναράκης και στο λαούτο ο Γιώργης Τσουρδαλάκης, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ που μας γλέντησαν για άλλη μια φορά, ανάμεσα στις πολλές κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς!
Οι μαντινάδες άλλες περιπαικτικές και άλλες τρυφερές και ερωτικές, δημιούργησαν ένα κλίμα ευφορίας σε όλους μας και περάσαμε μία όμορφη βραδιά !

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Ο φετινός μας προορισμός μας ήταν η Κέρκυρα !
Μέσα σε 4 μέρες περιπλανηθήκαμε στα φημισμένα καντούνια της, μας ξενάγησαν στην Παλιά Πόλη, κολυμπήσαμε στην τραγουδισμένη και πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα, (όπου συναντήσαμε τον χωριανό μας Στέλιο Χ. Μαργαρίτη,που μένει μόνιμα εκεί) και γυρίσαμε σχεδόν όλο το νησί, δοκιμάζοντας τα γνωστά τοπικά της φαγητά όπως η παστιτσάδα, σοφρίτο, μπουρδέτο και θαυμάζοντας την φυσική ομορφιά της και το πράσινο !!
Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν κάποιες από τις όμορφες στιγμές και εικόνες της εκδρομής μας !!

 

Powered by flickr embed.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους τους χωριανους μας και

Ραντεβού στις Μέλαμπες !!

Το ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ