« Κρητικά Χέρια »

0
1985

ΣΤΟ ΣΠΗΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΚΡΗΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ»

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης και ο Δήμος Αγίου Βασιλείου στα πλαίσια της στήριξής τους στους τοπικούς παραγωγούς, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης της πρωτοβουλίας πιστοποίησης Κρητικών  προϊόντων «Κρητικά Χέρια»,

την Δευτέρα10Απριλίου 2017 και ώρα 19.00

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αγίου Βασιλείου στο Σπήλι.

Η πρωτοβουλία αυτή αφορά στην ταυτοποίηση και πιστοποίηση των αυθεντικών Κρητικών μεταποιητικών προϊόντων με στόχο την εδραίωση του brandname «Κρήτη» στα τοπικά προϊόντα, καθώς και στην ενίσχυση, διάδοση και προώθηση της κρητικής παραγωγής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο ταυτοποίησης των κατασκευαζόμενων στην Κρήτη προϊόντων, τη διαδικασία ένταξης των επιλέξιμων επιχειρήσεων στο δίκτυο «Κρητικά Χέρια» και την Πιστοποίηση των προϊόντων τους.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από τον Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης            κ. Αριστείδη Φραγκάκη και το στέλεχος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που συντονίζει τη δράση, κα Εβελίνα Μπάκιντα.

Τα επιλέξιμα προϊόντα στα οποία αναφέρεται η πρωτοβουλία ενδεικτικά είναι: Κοσμήματα, μαχαίρια, μεταλλικά αντικείμενα, οικιακά σκεύη και έπιπλα, υφάσματα, κεντήματα, τάπητες, αγγειοπλαστικά, κεραμικά, γυαλί, δέρμα, γλυπτική, αγιογραφία, καλλυντικά, σαπούνια, μουσικά όργανα. Η σφραγίδα – ειδικό σήμα που τα συνοδεύει, υποδεικνύει ότι το προϊόν πάνω στο οποίο εμφανίζεται έχει κατασκευαστεί στην Κρήτη από κατοίκους του νησιού.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στη όλη διαδικασία απόκτησης και χρήσης του σήματος, δεν ενέχει κανένα κόστος για την επιχείρηση, και ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουντην αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα: http://www.cretanhands.com/diadikasia-summetoxis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ