Έναρξη έργων βελτίωσης επαρχιακής οδού Μέλαμπες-Αγία Γαλήνη προϋπ. 1.500.000€ – Κάλεσμα

0
1815

Σας ενημερώνουμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινά το σημαντικό έργο  της βελτίωσης της βατότητας, των δια πλατύνσεων και του καθαρισμού τεχνικών στον επαρχιακό δρόμο από Μέλαμπες προς Αγία Γαλήνη,  προϋπολογισμού ύψους 1.500.000 ευρώ.

Η χρηματοδότηση του εγκρίθηκε τον περασμένο Ιούλιο και πρόκειται να εκτελεστεί από την Περιφέρεια Κρήτης. Αποτελεί δε συνέχεια τμηματικών παρεμβάσεων που ξεκίνησαν από τη διακλάδωση της Κρύας Βρύσης και οι οποίες ως γνωστόν σήμερα έχουν φτάσει έως και το Βρουλόκαμπο.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα το έργο αυτό υλοποιήθηκε, βεβαίως με την οικονομική κρατική αρωγή, αλλά και χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά των Μελαμπιανών, οι οποίοι για το κοινό συμφέρον και προς εξυπηρέτηση της ποιότητας του δρόμου, παραχωρούσαν δωρεάν, ελεύθερα, μέρος των περιουσιών τους όπου αυτό απαιτήθηκε.

Αγαπητοί χωριανοί, το συγκεκριμένο έργο αναγνωρίζεται από όλους μας ως πρωτεύουσας σημασίας για την ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου μας. Είναι αυτό που θα συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην τουριστική όσο και στη γενικότερη ανάπτυξη, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και βοηθώντας να βγούμε  από τον συγκοινωνιακό αποκλεισμό.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να επιδείξουμε την ίδια διάθεση προσφοράς και να υποστηρίξουμε την συνέχιση του έργου  στη νέα του αυτή φάση, για χάρη της σημερινής αλλά κυρίως της επόμενης γενιάς Μελαμπιανών.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΑΜΠΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ