Η Ενορία μας τιμάει την προσφορά του Γιάννη Τσουρδαλάκη

1
2939

Κάτι που όφειλε η Ενορία μας να έχει κάνει ίσως από καιρό ήταν αυτό που έγινε στις Μέλαμπες την ημέρα των Χριστουγέννων, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ημέρα που επέλεξε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο  για να τιμήσει την προσφορά του Γιάννη Τσουρδαλάκη προς την Εκκλησία και το χωριό μας.

 

Στο τέλος της κατανυκτικής  Λειτουργίας όλοι όσοι βρεθήκαμε στο Ι.Ναό της Παναγίας εκφράσαμε την αναγνώριση και τις ευχαριστίες μας αλλά και τις ευχαριστίες όλων των Μελαμπιανών προς το πρόσωπο του, για όλα όσα έχει πράξει και συνεχίζει να πράττει με το πολύπλευρο έργο του, που τον αναδεικνύει πραγματικά αξιόλογο  στέλεχος της Ενορίας μας .

Η οπισθογραφημένη αφιέρωση της  ιερής εικόνας των Αγίων 4 Μαρτύρων που του παραδώσαμε τιμής ένεκεν περιέγραφε συνοπτικά αλλά με πληρότητα  την  35/ετή και πλέον προσφορά του στο πόστο του καθημερινού συνεργάτη του Ιερέα, του ψάλτη, του νεωκόρου, του δενδροφυτευτή και δενδροσυντηρητή. Δεν θα υπερβάλαμε αν θα λέγαμε του πρόθυμου εκκλησιαστικού και κοινωνικού καλού Σαμαρείτη  της Ενορίας  και του χωριού μας.

Για άλλη μια φορά λοιπόν  και πέραν από αυτά που του είπαμε εκείνη την ώρα τον ευχαριστούμε και πάλι και του ευχόμαστε να τον έχει ο Θεός καλά να συνεχίσει την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά του, εφαρμόζοντας στην πράξη το του ψαλμωδού «΄Ασσω τω Κυρίω εν τη ζωή μου, ψαλλώ τω Θεώ μου έως υπάρχω».

Για την Ενορία- Το Εκκλ/κό Σ/λιο. Οι Ιερείς

π. Βαγγέλης Τσουρδαλάκης – π. Χρήστος Μαυρογεώργης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια Πάτερ Ευάγγελε
    Για την πρωτοβουλία σας
    Να τιμήσετε τον Γιάννη Τσουρδαλάκη για την διαρκή καιάοκνη προσφορά του στην Ενορία και την κοινωνία των Μελάμπων….
    Οι τιμώντες …τιμούνται.
    Καλή Χρονιά.!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ