Προληπτικός Οδοντιατρικός έλεγχος στους μαθητές, για… όμορφα χαμόγελα

0
1393

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου – Τμήμα Παιδείας σε συνέχεια των κοινωνικών του δράσεων και σε συνεργασία με τον οργανισμό  «Χαμόγελο του Παιδιού», οργάνωσαν τον πρώτο για φέτος προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο, σε μαθητές των σχολείων της περιφέρειας μας . Συγκεκριμένα οι εθελοντές γιατροί του προγράμματος επισκέφθηκαν την Πέμπτη 24/10/ 2019 με το κινητό συνεργείο, τα δημοτικά και νηπιαγωγεία Μελάμπων και Αγία Γαλήνης και πραγματοποίησαν εξέταση, συνολικά σε περίπου 80 μαθητές μας.

Ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια με σειρά πολλών και καινοτόμων δράσεων, στοχεύει στην προαγωγή τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας των μαθητών μας, αλλά και των οικογενειών τους. Αποτελεί καθήκον μας  και προτεραιότητα να βρισκόμαστε κοντά στους δημότες μας, στις ανάγκες και στα προβλήματα τους, κοντά στους νέους, αυριανούς πολίτες του τόπου.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του παιδιού», τους εθελοντές γιατρούς του προγράμματος καθώς  και  τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που υποστήριξαν τη διαδικασία

Ο Υπεύθυνος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας

Αντώνης Τσουρδαλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ