“Θερινό Σχολείο”

0
1850

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους


– Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων,

– Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  και

– Η ιστοσελίδα μας melabes.gr

φιλοδοξούν φέτο το καλοκαίρι από κοινού  και μετά από δέκα χρόνια να επαναλάβουν ξανά τη διοργάνωση «Θερινού σχολείου» στο χωριό μας τις Μέλαμπες.

Το θερινό αυτό σχολείο θα ξεκινήσει την λειτουργία του  την Δευτέρα 29 Ιουλίου θα διαρκέσει δεκαπέντε ημέρες  περίπου και θα δώσει την ευκαιρία  σε νέα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου ( που είτε κατοικούν στις Μέλαμπες είτε όχι) να γνωρίσουν και να μάθουν για το χωριό τους :

  •  Τοπική ιστορία
  • Λαογραφία
  • Τοπική γεωγραφία  κ.ά.


Τα μαθήματα θα γίνονται στο κτήριο του σχολείου, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σημαντικού ενδιαφέροντος σημεία του χωριού.

 Στο πρόγραμμα θα διδάξουν εθελοντικά μεγαλύτεροι  νέοι-νέες  από το χωριό μας αφού πρώτα θα έχουν επεξεργαστεί τα ανάλογα θέματα.

Η συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα του θερινού σχολείου θα είναι δωρεάν.

Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι γονείς των  οποίων τα παιδιά θα βρίσκονται εκείνες στο χωριό και είναι μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου, να δηλώσουν συμμετοχή στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Ζαφειρούλα Αγγουρίδη τηλ.  6944205182

ή στέλνοντας mail στο:   [email protected]

 

 

 

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τις αποχαιρετιστήριες τελικές εκδηλώσεις του Θερινού Σχολείου το 2003 που είχε διοργανώσει τότε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάμπων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ